hits

hytte tur med min Brasilianske familie <3

HYTTE TUR I LILLEHAMMER  
Jeg så for meg at mitt første innlegg på to uker skulle bli skrevet i mens jeg nøyt denne herlige utsikten her.
Er det ikke nydelig ? den friske luften, den stillheten, jeg elsker det!
Lillehammer var min by i 3 år og jeg må være ærlig å si jeg at savner å bo der.
Jeg trur kanskje det blir stedet jeg kommer til å havne på til slutt når jeg er ferdig med å finne ut av hvem jeg er og hva jeg vil.  Jeg vet jeg vet, dere tenker, vet ikke karen hvem han er og hva han vil ? nei folken jeg trudde at jeg vist det, men den personen jeg var er jeg ikke fornøyd med, jeg vil alltid prøve å få til det bedre og med det så sliter jeg med å finne ut av hva jeg vil. Noen mennesker brukr hele livet på å finne ut av det, i mens andre finner ut av det når de er i ungalder. 
Missforstå meg rett,  jeg vet jo hvem jeg er og hva jeg står for, men jeg vil oppnå noe som ikke absolutt
alle andre kan gjøre. Jeg liker å utfordre meg selv og gjerne putte meg selv i situasjoner som krever mere av meg enn det vanlige.
 

Søskenbarnet vårt Dominic  og hans kjæreste skulle komme på besøk til oss her i Norge og Eric tenkte det var en god idé å leie en hytte på lillehammer.


Jeg personlig syntes det var en super god idé, siden jeg elsker snowboard mest av alt sport som er mulig å gjøre.
Jeg hadde heller ikke sett Dominic siden 2008 etter som han bor i Tyskland, så jeg gledet meg veldig til å møte han igjen.
Når Dominic,Eric og meg er samlet blir vi som 3 småe fnisete gutter så det blir mye tull og tøys.

THE SOUSA BROTHERS

 

Vi møttes alle sammen her i oslo og spiste god Tyrkisk mat føre vi tok turen videre til lillehammer.
Når vi kom frem til hytta  som lå på mesnali va det ganske mørkt så det var ikke mye å gjøre ute og det var utrulig kaldt ute den kvelden, så vi bestemte oss for å bare være hjemme på hytta å kose oss der.
Eric og jeg elsker å kødder så vi fant frem noen intrumententer og begynte å prøve oss frem så godt vi kunne på de haha
Det ble ikke no særlig pent spilling men det var morro for hele familien <3
Videre utover kvelden ble det brettspill kos der alle var med, jeg hadde glemt hvor gøy brettspill kan være, særlig når alle begynner å bli trøtte og surrette haha.


MIN NYDELIG TANTE / MAMMA
Jeg hadde lenge prøvd å besøke min tante / mamma Elizani, men dere vet hvordan ting er, alt kommer i veien hele tiden så jeg har utsatt og utsatt det, men med denne turen fikk jeg endelig tilbrakt litt tid med henne igjen, det var hyggelig å ha henne rundt igjen  og et var kjempe koselig å kunne gi henne en klem igjen. er hun ikke bare helt nydelig ?


Dagenderpå våknet vi alle sammen tidlig for å komme oss opp til hafjell, der Eric og jeg skulle stå på snowboard og de andre skulle gå på lagerren noe Domenic aldri hadde gjort før.
Før avreise hadde vi en kjempe god samlet frokost med alt som kan tenkes på frokostbordet og utrolig god stemning, det kunne merkes at alle syntes at det var hyggelig å endelig kunne være samlet sammen igjen.

På vei til hafjell ringte jeg min gode vennine sirilill og lurte på om hun skulle bli med, noe hun aldri sier nei til er å bli med meg på en pils i snowboard bakken.

Jeg digger Sirilill energi nivået hennes er høyere enn det selveste hafjell er haha. Jeg har det alltid drit fett når jeg er med henne.
Vi tok snowboard instruktør servikatet sammen på rauland og vennskapet har vell bare utviklet seg siden den tid.
kommer vell aldri til å glemme når hun skulle nolle over en cola flaske med snowboadet og tok frontflip isteden for haha husker jeg lo godt da.Eric og meg var heldige den lørdagen været var perfekt ikke for kaldt og ikke for varmt men helt perfekt.
føret var helt nydelig og det var heldigvis ikke altfor mange i bakken den dagen så vi traff spikeren på hode for å si det sånn.
Begge oss fikk ikke muligheten til å stå på brett i fjord så vi var klare til  misbruke tida våres i bakken, men som jeg nevnte tidlige skulle dominic stå på langeren noe han aldri hadde gjort før.
Hahaha jeg må begynne men en latter forde karen har aldri stått på langeren før men alikevell klart han å ta heisen til den høyeste delen av hafjell bakken få å så sette seg fast der oppe hahaha, noe som førte til at eric og meg måtte opp til toppen der det er ment for langerenn for å hente han, men det her var rett føre stenge tid så vi hadde ikke mye tid på oss, så eric ga ifra seg brettet sitt så Dominic kunne sitte på den ned og tok skiene i hånden så han kunne stå sammen med meg på mitt brett.
Det gikk fint en stund jeg har stått på brett i mange år så jeg klarte å ha eric på brettet mitt i noen 100 meter, men som jeg nevnte var denne plassen mendt for langerenn så det kom mye flatmark å, det var da vi innså at det her kom til å ta flere timer så vi bestemste oss for å putte på meg de langerenn skia og eric bretet for å hente en snøskuter som kunne redde han, uheldigvis hade jeg ikke kameraet med meg så jeg fikk desverre ikke no bilde av det :( 


Men her er plassen vi hentet han på, eric hadde tatt et bilde av meg med sin mobil.
jaja Dominic da fikk du prøvd å sitte på snøskuter også den dagen :P
Etter en lang dag i bakken var det helt utrulig deilig å komme hjem å ta en dusj og kaste seg i en soffastol forand peisen.
Etter å ha slappet av en del timer og spist middag bestemte meg og eric oss for å sjekke ut hva som skjedde i lillehammer så vi fikk Dominic til å kjøre oss til sentrum, Eric ville ikke drikke som sanlig så jeg tok meg av den jobben og vi møtte mange koselige mennesker der og hadde en drit kul natt.
HA EN FIN TIRSDAG FOLKENS HÅPER DERE LIKER DENNE INNLEGGET OG LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR.

F.A.S.F.

 

4 kommentarer

15.12.2017 kl.20:55

Hahaha, du er bare gull da Abe 💙💚💛 frontflip? jeg ville kalle det faceplant!! 😂😂 Knall dag, og en super hyggelig familie du du har. Vel, til sammenligning må jo ditt energi nivå være på høyde Mount Everest 🗻!!!! Gleder meg til neste gang vi tilfeldigvis treffes 😘😘
<3
Anonym:

Dominic

15.12.2017 kl.21:35

Skal du ha kommentar. Så jeg kommentere deg blogg! Det var en smart, morsom, avslappende, koselig familie ferie. Jeg vil ikke glemme ferie i Norge. Takk for besten tid. ;)
<3Dominic:

Skriv en ny kommentar

francisco abraham severo figueiredo

francisco abraham severo figueiredo

26, Skien

Jeg er en gutt full av energi som elsker å få mennesker til å smile. jeg kan bli for mye for noen mennesker :P Bloggen min kommer til å handle om egentlig alt jeg driver med, ønsker å dele min hverdag med dere og jeg håper dere koser dere masse med å lese om den :D Følg meg gjerne på snap også ( Francisco.abee ) ses kansje ;)

Kategorier

Arkiv