hits

2018

FELIZ ANO NOVO


 Hei alle sammen Godt nyttår.
 Hei alle sammen Godt nyttår! Jeg håper alle dere har hatt en fin jul/nyttårs feiring. Nå er det et nytt år og på tide å komme seg tilbake til mac´n, Jeg har vært borte lenge nå og beklager for det. Grunnen til det er mine planer for meg selv i 2019, så 2018 er året jeg må rette opp alt det som jeg trenger å rette opp. Dette året må jeg bruke på å jobbe med meg selv og finne løsninger til mine problemer, noe som er viktig ettersom de problemene vil gjøre det vanskeligere for mine planer i 2019 og
i verstefall hindre det jeg ønsker å oppnå. Men løse mine problemer er bare et av tusen ting jeg må få gjort i år. For å oppnå mine planer må jeg ha med de rette menneskene som ønsker å bli med meg på reisen, det er ikke en lett jobb. Så derfor vil jeg ikke bestemme meg for hvem de blir føre 2018 er over.

 


I fjor brukte jeg meste parten av min tid på å feste å danne meg et nettverk rundt nye mennesker, det er ikke noe jeg angrer på ettersom jeg flyttet til oslo og traff så mange kule mennesker som jeg aldri ville ha truffet vis jeg ikke hadde dratt på de festene/utestedene. Noen av disse menneskene jeg har møtt i 2017 er også noen av de menneskene jeg har lyst til å få et samarbeid med i fremtiden. Jeg kommer nok ikke til å være like mye på utesteder nå fremover som jeg har vært, grunnen til det er at jeg må komme meg tilbake på trening og fokusere mer på mitt arbeid. Jeg er en fest person men jeg er egentlig også en veldig rolig kar(til tider :P). Jeg har mine ville perioder men også mine rolige perioder og velger å tru at folk flest har det sånn. Jeg prøver alltid å få noe positivt ut av det negative. bruke den negative situasjonen til å gjøre noe positiv. Noen av de mennesker jeg ønsker å ha et samarbeid med i seinere tid er artister, fotografer, dj, finansfolk, folk med bakgrunn innenfor bygge bransjen, mote, media, juss og erfarne vektere.
Klarer jeg å finne de rette menneskene fra disse yrkes gruppene, har jeg et sterkt mannskap å ha rundt styrebordet og vi kan få til mye bra sammen. Det jeg mente med å gjøre noe negativt til positivt var at jeg har allerede møtt mange mennesker fra disse yrkene og jeg føler at mange av de har gode vibes.​Første bilde Bernard og meg tar sammen siden vi var 11 år uten at det er på jobb.
takk for et hyggelig besøk i helgen kompis.
Bernard er alltid i godt humør, å ha han som arbiedspartner i snekringen gjør ukedagene lettere.
Vi har det alltid gøy på jobb selv om det er stress og vi har tidspress
på oss er humøret alltid på topp.


 


 


 

2 kommentarer

Camilla

18.01.2018 kl.08:21

Godt nytt år! Høres ut som du har en plan :)
Ja håper alt går slik jeg
Ønsker Camilla:

Skriv en ny kommentar

francisco abraham severo figueiredo

francisco abraham severo figueiredo

26, Skien

Jeg er en gutt full av energi som elsker å få mennesker til å smile. jeg kan bli for mye for noen mennesker :P Bloggen min kommer til å handle om egentlig alt jeg driver med, ønsker å dele min hverdag med dere og jeg håper dere koser dere masse med å lese om den :D Følg meg gjerne på snap også ( Francisco.abee ) ses kansje ;)

Kategorier

Arkiv